kaarten voor kamer26.nl

In samenwerking met kamer26.nl  zijn er tekeningen van mij uitgewerkt tot ansichtkaarten!
Deze kaarten zijn
te bestellen via www.kamer26.nl en op de beurs Flavourite-live 2014 (waar vorig jaar de eerste contacten van de samenwerkring tussen kamer26 en studio Anneke Laarakkers gelegd zijn.)

Meer over Kamer26;
Stylen in huis met stoere en unieke woondecoraties is een passie die uitgegroeid is tot een online winkel. Kamer 26 ontwerpt met stickers, oud hout en boomstam, decoraties voor huis, tuin en kids. Daarnaast ontwerpen we planborden (magneet-krijt) voor kinderen, ouders en begeleiders, die functioneel en ook decoratief zijn!

We werken graag samen met ontwerpers; op grafisch gebied, styling, recycle design, kunst en meubelmakers om producten te maken met hoge kwaliteit en verrassende toepassingen. Bovendien zoeken we alle productiemogelijkheden in eigen land. Dat is pas echt homemade!

flyer-k26-siteversie

happy-k26-siteversie

kerst-k26-siteversie