Kamer26.nl

In samenwerking met kamer26.nl  zijn er tekeningen van mij uitgewerkt tot een magneetbord! Of zoals te lezen valt op kamer26.nl
“Niet alleen een magneetbord, ook nog eens een kunstwerk om te zien!”

Het bord is te bestellen via www.kamer26.nl
Maar ook als je niet direct iets wil bestellen is deze webwinkel echt het bezoeken waard!

Meer over Kamer26;
Stylen in huis met stoere en unieke woondecoraties is een passie die uitgegroeid is tot een online winkel. Kamer 26 ontwerpt met stickers, oud hout en boomstam, decoraties voor huis, tuin en kids. Daarnaast ontwerpen we planborden (magneet-krijt) voor kinderen, ouders en begeleiders, die functioneel en ook decoratief zijn!

We werken graag samen met ontwerpers; op grafisch gebied, styling, recycle design, kunst en meubelmakers om producten te maken met hoge kwaliteit en verrassende toepassingen. Bovendien zoeken we alle productiemogelijkheden in eigen land. Dat is pas echt homemade!

Magneetbord_recy_51b9998641383

magneetbord_recycle_zijkant