Alles moet nieuw – Piet Zwart

Mijn inzending voor de Affichewedstrijd Alles Moet Nieuw – Piet Zwart.

Ik heb geprobeerd een door middel van mijn ontwerp te refereren aan Piet Zwart, maar toch ook en affiche te maken wat van mij is. Simpel, kleurrijk en met strakke vormen denk ik dat ik erin geslaagd ben een duidelijk en helder affiche te creëren.

Techniek: Print
Formaat: A1

Memphis Film & Television en AVRO nodigen (grafisch) vormgevers uit om een ontwerp voor het filmaffiche van Alles Moet Nieuw – Piet Zwart te maken. De film van regisseur Sherman De Jesus gaat over de vooruitstrevende en vernieuwende ontwerpen en denkbeelden van Piet Zwart in relatie tot de tijd waarin hij leefde.

Het publiek stemt van 1 tot en met 15 maart 2012 op de ingezonden affiches. Het affiche dat de meeste stemmen krijgt wint de publieksprijs. Uit alle inzendingen kiest de vakjury het winnende ontwerp voor de juryprijs. Dit affiche wordt hèt filmaffiche en wordt gebruikt voor alle publicitaire uitingen.

De top 10 van affiches met de meeste stemmen (inclusief de publieksprijs winnaar) en de juryprijs winnaar zullen te zien zijn in een expositie.